+32 (0) 473 797959
+32 (0) 489 422222
RESERVATIONS

Vloeren

Begane grond

Op de begane grond zijn alle gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen handig gegroepeerd, zodat iedereen er van kan profiteren en van kan genieten. Het bevat een praktische keuken, grenzend aan een goed verlichte eetkamer, ook grenzend aan een grote woonkamer vol comfortabele leren banken, een Baxter Pouf, een Natuzzi-stoel, een Open haard en een enorme mooie glazen gevel die warm zonlicht binnenbrengt en mooi keer bekeken. Het bevat ook een gezellige tv en PSP-kamer.

Eerste verdieping

De eerste verdieping heeft vier ruime slaapkamers en drie gedeelde toiletten en douches. Twee van de slaapkamers hebben elk 2 aparte bedden, enkele banken en praktisch meubilair. De twee andere slaapkamers hebben elk een tweepersoonsbed, ook enkele banken en meubels. De configuratie van elke kamer kan worden gewijzigd en aangepast aan uw behoeften en vereisten, of het nu gaat om het type bed, het aantal bedden, meubels of iets anders.

 

 

Tweede verdieping

De tweede verdieping heeft een grote slaapkamer met zes bedden en een eigen badkamer. Elk bed is een meter breed, iets groter dan standaardbedden, en de badkamer is ook groter dan de andere. Op dezelfde verdieping ligt de speelkamer met tafelvoetbal, pooltafel en tafelhockey, samen met de privésauna en de eigen douche. De ramen bieden u een prachtig uitzicht vanuit de omgeving.

Fotogallerij

Scroll to top
× How can we help?