+32 (0) 473 797959
+32 (0) 489 422222
RESERVATIONS

Activiteiten

Activiteiten rondom Gite Forester

Gite Forester brengt het beste van Malmedy binnen handbereik! Gasten kunnen gemakkelijk veel activiteiten in de buurt vinden om hun verblijf zowel aangenaam als vermakelijk te maken! Van een ontspannen tijd doorbrengen in de thermale baden van Spa tot het bezoeken van een van de mooiste racecircuits in de regio, Malmedy garandeert je de beste ervaring! Om nog maar te zwijgen van al het plezier dat je kunt hebben tijdens het verkennen van enkele van de wonderen van de natuur, zoals de vele bronnen in het bos en de historische delen van de stad.

Hoge Venen

De Hoge Venen, die in 1957 tot natuurreservaat werden verklaard, zijn een hooggelegen gebied, een plateaugebied in de provincie Luik, in het oosten van België en aangrenzende delen van Duitsland, tussen de Ardennen en de hooglanden van de Eifel. De Hoge Venen zijn het grootste natuurgebied of park van België, met een oppervlakte van 4.501,2 hectare.

11.3 Km

Skipistes van Malmedy

Wintersporten zijn een realiteit in de hoogten van de Malmedy-regio in de Ardennen, met name langlaufen en alpineskiën. Deze worden beoefend op de langlaufloipes van Baraque Michel, Mont-Rigi, Botrange, Xhoffraix en Mont Spinette, die de beste sneeuwbedekking van de regio hebben.

10 Km

Kasteel Reinhardstein is een kasteel in het dorp Ovifat, in de Warche-vallei in de provincie Luik, België. Het werd in 1354 gebouwd voor Wenceslaus van Luxemburg, terwijl hij nog steeds graaf was, door zijn vazal Reinhard van Weismes. In de 19e eeuw werd het bijna verwoest door steengroeven en sinds 1969 is het gereconstrueerd.

10 Km

Thermes de Spa

Spa is ontwikkeld rond een natuurlijke bron die al lang werd geprezen om zijn helende eigenschappen. De Thermes de Spa combineren moderne wellness met traditionele hydrotherapie, schoonheidsbehandelingen, ontspannings- en fitnessprogramma’s, massages en turfbaden.

1.4 Km

Circuit Spa-Francorchamps

Het Circuit de Spa-Francorchamps biedt een circuitervaring en een geweldige rondleiding voor gezinnen of groepen. Het is een van de mooiste racecircuits gelegen in Francorchamps. Het is de huidige locatie van de Belgische Formule 1 Grand Prix en heeft sinds 1985 elk jaar een Grand Prix gehouden

8.3 Km

Baugnez 44 Historisch centrum

Authentiek materieel, voertuigen, foto’s en films uit die tijd vol geschiedenis en emotie nemen je mee terug naar het hart van het Ardennenoffensief. Er worden vijftien scènes gepresenteerd die het dagelijkse leven van soldaten tijdens het Ardennenoffensief uitbeelden. U krijgt meer waardering voor de geschiedenis en begrijpt beter wat er is gebeurd tijdens het Ardennenoffensief.

5.5 Km

Gite Forester 9

Brouwerij Bellevaux

De Brasserie de Bellevaux is een Belgische ambachtelijke brouwerij gelegen in de ancienne commune Bellevaux, gemeente Malmedy, provincie Luik. De brouwerij produceert vijf speciaalbieren, waaronder vier genaamd Bellevaux. Deze bieren worden gebrouwen in oude koperen vaten. De brasserie biedt lokale rondleidingen en proeverijen van lokale beren, en soms bereiden ze zelfs kleine maaltijden van lokale producten voor bezoekers, zoals zelfgemaakte soep, maaltijden en gebak, om mee te gaan met de bierproeverij.

1 Km

Malmundarium

Het Malmundarium, een voormalig benedictijnenklooster, is een ruimte gewijd aan herinnering, kunst, geschiedenis en cultuur in de regio Cantons de l’Est. De site van 3.000 m2, verdeeld over 2 verdiepingen, zal u onderdompelen in 14 eeuwen geschiedenis van de regio en u de gelegenheid geven om de galerij “Mon’Art”, het klooster en de binnenplaats, de leerwerkplaats, de carnavalsatelier, het papier werkplaats, de schat van de kathedraal en het Historium.

11 Km

Een van onze meest populaire attracties, Spa, biedt u tientallen prachtige en historische wandelpaden, evenals fietscircuits, met verschillende moeilijkheidsgraden, variërend van beginnersniveau tot meer gevorderde expertniveaus. Zeker een aanrader, er zijn meer dan 20 van deze ontspannende en vermakelijke routes.

1 Km

Aarzel niet om ons om meer informatie en een routebeschrijving naar meer activiteiten te vragen!

Scroll to top
× How can we help?